Welcome home

Over ons

Onze Missie

Welcome Home
Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten. In onze mooie ingerichte en gedecoreerde kamers kunt u zich laten inspireren. We zorgen voor het totaalplaatje om u zo mee te nemen in ons verhaal. Graag maken wij tijd vrij om met onze klanten op zoek te gaan naar hun wensen. 

Onze klanten een thuis geven waar ze zich gelukkig, veilig en geborgen voelen. Daar doen we het voor, elke dag opnieuw. In onze interieurafdeling ligt de focus op de landelijke stijl, gecombineerd met klassieke en scandinavische meubels. In onze tuinafdeling hebben we een zeer gevarieerd aanbod van eigentijdse meubels met een moderne look, maar ook klassieke en landelijke meubels. U vindt bij ons niet alleen gekende merken, maar ook een grote keuze aan onze eigen merken.

House & Garden, laat je inspireren!

Picnic Promo
Picnic Promo

240 x 177 x 71cm - alu wit

House & Garden is vlot bereikbaar vanuit alle richtingen. De toonzaal voor tuin en interieur liggen vlak naast elkaar. De decoratie-artikelen voor interieur zijn indrukwekkend uitgebreid. Zowel voor interieur en tuin hebben wij een showroom van 2 verdiepingen zodat u in alle rust kan komen shoppen. Woon en lifestyle ideeën voor iedereen die zijn woning net iets meer wil cachet wil geven.