Welcome home

Inspiratie indoor

Eetplaats

Eetplaats

Ontdek onze nieuwe collecties!

Laat je ten volle inspireren en begeleiden met professioneel advies! Deze top combo, de stoel Arolo met de Puccini tafel is de ideale inspiratie voor een zacht en strak interieur!

Puccini tafel: Inox 201 frame + poeder coating met keramische top | 240 x 100cm  | Frame in zwart of wit | Kleur keramische top: - Grijs, zand, mat wit, gold (zie foto)| Blad van 12mm 

Stoel Arolo: Verkrijgbaar in ≠ kleuren en stoffen. 


Feline tv kast
Feline tv kast

182 x 50 x 45cm

Onze topcollectie: de A-stoelen

Onze topcollectie: de A-stoelen

Bij deze Ardèche collectie zie je onze A-Stoel Atri in verschillende kleuren. De A-stoelen collectie is een gevarieerd gamma aan elegante stoelen die verkrijgbaar zijn in ≠ kleuren-en stoffen. De uitvoering in vloer stof is de absolute favoriet van onze klanten. Het fijne aan deze collectie is dat elke stoel een uniek voorkomen heeft maar toch bij elke soort stijl te combineren valt.
Trend tip: tafels met keramische bladen

Trend tip: tafels met keramische bladen

De trend van het moment in onze winkel: onze prachtige tafels met keramische bladen met een marmerlook. Deze tafels kan je vaak binnen maar ook buiten gebruiken. Maak de look voor je interieur af door deze prachtige tafels te combineren met een van onze A-Stoelen in vloer zoals op de foto. Op de foto is tafel Puccini in het wit gecombineerd met onze A-stoel Ambra in het beige fluwelen stof.

Authentiek

Voor de mensen die het liever iets authentieker houden hebben we ook een collectie gemaakt uit spoorweghout. Deze donkere houtsoort zorgt instant voor een gezellige sfeer waar iedereen zich snel in zal thuisvoelen. Op deze foto staat onze tafel Boy gecombineerd met de Harvest/Boston collectie met de donkere Ancona stoel uitgevoerd in stof.
Authentiek
Houten tafels voor een natuurlijke look

Houten tafels voor een natuurlijke look

Van modern strakke houten tafels tot organisch uitgevoerde houten tafels. Onze diverse keuze is eindeloos. Kom nu jouw favoriete tafel ontdekken in onze winkel! Op deze foto staat onze Suar tafel met zwarte Lotti stoelen.
Lucy Collectie

Lucy Collectie

Een klassieker in ons gamma is de Lucy collectie. Deze prachtige collectie heeft een leuke extra! In de kasten zijn er namelijk lichten die een chique uitstraling aan jouw kasten geven. Al deze kasten zijn gemaakt van Melamine. Op deze foto staat de Lucy collectie afgebeeld met onze groene Quince stoelen.

Kom ons prachtig winterdorp ontdekken!
Bekijk Nu